Toate visele se pot indeplini, daca ai curajul sa le urmezi! - Walt Disney

Servus! Sunt Camelia si sunt brasoveanca! :)                               

Visul american

Acum cativa ani, eram o studenta ca tine, in cautare de lucruri noi si interesante de facut in afara de a merge la cursuri si a face promotii in timpul liber. Intr-o zi, prietenul meu a venit foarte incantat sa imi povesteasca despre ce vara incredibila au avut doi dintre colegii lui in SUA si sa imi propuna sa mergem si noi vara urmatoare!

Trebuie sa recunosc ca nu a muncit mult sa ma convinga! Si asa a inceput cea mai tare experienta a vietii mele! Am trait aventuri si emotii cat pentru o viata intreaga si, chiar si acum, ramane momentul care mi-a schimbat viata! M-am intors de acolo cu entuziasm pentru 100 ani, cu prieteni pe care ii am si azi si cu o pasiune declarata pentru SUA! :)

Program coordinator

Chiar in momentul intorcerii, am primit o oferta de a lucra ca si coordonator Work and Travel in Bucuresti! Soarta! Am lucrat acolo timp de 6 ani, perioada in care am invatat de toate si am ajutat foarte multi studenti (actualmente, prieteni buni) sa ajunga sa traiasca propria lor poveste americana!

Insa, de-a lungul timpului, am inceput sa vad programul cu alti ochi si am simtit ca pot sa ofer studentilor o experienta diferita, mult mai personalizata, astfel incat fiecare sa poata avea parte exact de momentele la care viseaza.

Provocarea

Asa ca, mi-am luat inima in dinti si am deschis American Challenge! De ce ”challenge”? Pentru ca Work and Travel este o provocare! Pentru tine, este provocarea de a iesi din zona ta de confort si de a face ceva ce te va ajuta sa te dezvolti ca om. Pentru noi, este provocarea de a oferi zi de zi informatii si sfaturi de valoare, de a deveni din ce in ce mai buni pentru tine!

American Challenge AZI

Intre timp, am crescut si am o echipa incredibila! Ea este formata doar din oameni care imi impartasesc valorile: entuziasmul, sinceritatea, dedicarea, flexibilitatea. Dorinta noastra este sa iti fim prieteni, si sa ne cunoastem cat mai bine, astfel incat sa iti putem oferi exact ceea ce iti doresti. Cu noi, vei avea intotdeauna parte de suport, buna dispozitie si multe zambete!

Azi, ma bucur ca am luat aceasta decizie! Interesul studentilor pentru ceea ce am de oferit si increderea lor in faptul ca, impreuna, putem crea experienta pe care si-o doresc, ma motiveaza cu atat mai mult sa merg mai departe si sa ofer servicii din ce in ce mai personalizate si mai calitative!

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant ... poti vedea aici ce au ei de zis!

Daca vrei sa te alaturi lor si sa ai parte de cea mai tare vara din viata ta, esti de-al nostru!

Completeaza formularul de contact si hai sa ne cunoastem mai bine!

 

 

 

Inscrie-te si tu in comunitatea American Challenge si vei primi cadou e-book-ul  12 motive pentru care Work and Travel USA este programul pentru tine.