Iulian, Brasov

Data:
ian 10, 2016
Categorie:
Povesti de succes 

Ma numesc Iulian si am sa va prezint in randurile de mai jos experienta pe care am trait-o vara aceasta in SUA. As putea scrie o carte pe baza experientei minunate pe care am avut-o, dar o sa fac doar o mica prezentare.

O sa incep cu inceputul, si anume prezentarea lucrurilor celor mai importante cum ar fi : jobul, locurile care le-am vizitat si, nu in ultimul rand, relatiile de prietenie pe care le-am legat.

Jobul pe care l-am avut a fost cel de houseman, un job destul de multumitor, cel putin pentru mine. Locurile care le-am vizitat au fost: New York, Washington, Niagara Falls. Sunt o multime de locuri minunate care m-au fascinat in aceste destinatii, dar cel mai mult mi-a placut Central Park din New York - este un loc cu adevarat splendid, m-a fascinat total.

Despre relatiile de prietenie nu ma pot plinge, mi-am facut prieteni din toate colturile lumii cu care port frecvent legatura, plus ca am trait si o frumoasa idila.

Dar cel mai mult m-a socat, in mod placut, comportamentul americanilor: sunt niste persoane foarte primitoare si prietenoase, asa cum imi place mie sa le spun: "cool". Tin sa va spun ca experienta pe care am trait-o vara asta a fost foarte frumoasa, plus ca o sa merg si vara ce vine.

Cam asta e tot ce am avut de spus si va recomand tuturor cu incredere acest program, va spun personal ca se merita!

Iulian - vara 2015

Formular Inscriere Online

Articolul anterior  /  Articolul urmator


Testimoniale