Emanuela, Brasov

Data:
ian 7, 2016
Categorie:
Povesti de succes 

Buna, buna!


Numele meu este Emanuela si sunt studenta in Brasov.


O sa va povestesc cateva detalii picante despre experienta mea in Statele Unite ale Americii. Pot sa descriu experienta mea ca una plina de emotii, dar si clipe de neuitat. Am trait momente frumoase alaturi de oameni extraordinari. Am intalnit persoane cu care am legat prietenii, pe viata, sper eu. Experienta mea a fost plina de emoţii, de toate tipurile, atat rele, cat si bune. Este frumos sa traiesti visul american, atat ca experienta de viata cat si ca experienta personala.


Eu am plecat singura, deci am avut nevoie de mult curaj sa spun drept. Pe cat de inspaimantata eram de "noul" ce ma astepta, pe atat de mult imi doream sa ma vad reusind. Mentionez ca am plecat pana acum o singura data, in vara anului 2015, insa in vara anului 2016 doresc sa plec din nou.
La inceput am fost sceptica. Am fost ajutata si indrumata de echipa American Challenge. Au fost acolo la orice intrebare minora pe care am avut-o.


Am locuit in oraşul St.Louis din statul Missouri. Experienta mea a fost unica, am intalnit oameni din diverse colturi ale lumii, fiecare vorbeam limba noastra, dar spiritele noastre tinere si dornice de a cunoaste ne-au apropiat si am devenit prieteni. Limba engleza a fost intermediarul intre noi. Am avut numai beneficii de pe urma acestui program, pe toate planurile.


Nu am calatorit foarte mult, vizitand doar putine locuri din imprejurimile orasului, dar ceea ce am vazut m-a impresionat foarte mult. Ceea ce am trait in cele aproximativ 3 luni petrecute acolo au fost pline de momente ce le voi tine minte mereu, si nu doar momentele, ci si oamenii.
Consider ca aceasta experienta ne ajuta sa evoluam, sa ne dezvoltam personal.


Recomand cu mare drag sa vizitati America cu ajutorul echipei American Challenge. Oameni pe care te poti baza si ce au dat dovada de profesionalism!

 

Formular Inscriere Online

Articolul anterior  /  Articolul urmator


Testimoniale