Diana, Brasov

Data:
dec 21, 2016
Categorie:
Povesti de succes 

Totul a inceput de aici ... 20 Mai 2015 ... un gand, o idee, o nebunie...

Si pentru asta vreau sa multumesc "maimutelor" - fara ele nu as fi plecat si nu mi-as fi indeplinit visul American.

De ce zic fara ele NU? Pentru ca ele m-au convins sa fac acest pas, iar pana in clipa in care nu m-am vazut in aeroport cu bagajul in mana nu am crezut ca voi pleca - nici macar pasaportul sau viza nu m-au facut sa constientizez ca intradevar voi pleca..

Experienta este de vis: sa traiesti 4 luni in America, sa mananci mancarea lor, sa stai sa le vezi obiceiurile, sa lucrezi pana nu mai poti, sa cunosti persoane noi si de toate felurile, sa iti faci prieteni, sa te distrezi la petrecerile lor, sa vezi cat de mult poate "oferi" un strain desi abia te cunoaste si sa vezi atatea locuri superbe este doar o parte din ce am trait.

Nu te astepta sa fie totul roz pentru ca nicaieri nu este, am avut si eu "peripetiile " mele ca oricare altul, care m-au tinut cu sufletul la gura, dar asta nu m-a impedicat sa merg inainte si sa ma bucur de experienta ce mi-o oferea America.

Am cunoscut oameni din diferite parti ale lumii, am legat prietenii, am vazut stiluri de viata diferite si am incercat sa le inteleg, probabil din cauza asta m-am si schimbat ... am vazut altceva, am vazut ca se poate si altfel, am inteles ca nu toti suntem la fel si trebuie sa acceptam asta si ca totul tine de modul de gandire si felul in care vezi lucrurile.

Am trait visul American, vis implinit, vis din care nu voiam sa ma mai trezesc! Dar cine stie poate la anul va fi un altul..

 

Formular Inscriere Online

Articolul anterior  /  Articolul urmator


Testimoniale