Cristina, Bucuresti

Data:
ian 11, 2016
Categorie:
Povesti de succes 

Experienta mea in America hmm...nici nu stiu de unde sa incep dar un lucru e clar! Atunci cand imi amintesc, mereu zambesc si mi se face foarte dor!


Pot spune foarte sincer ca a fost o experienta care m-a schimbat complet, in cel mai bun mod posibil. A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata si nu putea veni decat in cel mai potrivit moment al vietii mele.


Inca de mica visam la America, dar visul acesta parea a fi departe...
Tin minte si acum cand ma uitam pe facebook la tot felul de nimicuri si dintr-odata am dat peste pagina American Challenge si ceva in capul meu imi spunea sa accesez pagina si...am facut-o. M-am indragostit pe loc! Mi-am zis "acolo imi e locul si nu o sa renunt pana nu ajung acolo!". Era o oferta de nerefuzat :)


Tot ce pot sa spun este ca m-a lasat fara cuvinte! Din clipa in care am aterizat in LAX si usile aeroportului s-au deschis, m-am simtit ca acasa. Era un sentiment atat de puternic si de placut, cum n-am mai avut vreodata. Am intalnit oameni extraordinari, prieteni pe viata. Am trait cele mai frumoase amintiri, de neuitat si nu regret nicio decizie, ba chiar regret ceea ce nu am facut la timp!


Locul in care am trait pentru 3 luni minunate a fost Tahoe City, California. Un oras micut ce-i drept si la inceput credeam ca va fi plictisitor, dar odata ce il descoperi, nici ca iti mai doresti sa pleci ! :) Am avut parte de plimbari sub clar de luna, rasete incontrolabile in miez de noapte, discutii profunde la malul apei si drumetii prin padure cu multe scenarii despre ursul mare si rau.
A fost mult de munca, stresul si supararile nu au lipsit dar in the end, nothing else matters as long as you surround yourself with the right people :)

America m-a facut mai independenta, mai ambitioasa, mai zambitoare, mai doritoare sa o descopar. Nu cred ca voi putea vreodata sa descriu tot ce am trait acolo... si ce as mai vrea sa o retraiesc de inca 100 de ori... dar recomand tuturor o asemenea experienta!

Cristina - vara 2015

 

Formular Inscriere Online

Articolul anterior  /  Articolul urmator


Testimoniale