Cristina, Brasov

Data:
ian 7, 2016
Categorie:
Povesti de succes 

Vara anului 2015 va ramane mereu una dintre cele mai frumoase dar si „TARI" experiente pe care le-am trait pana la varsta asta.

Am fost destul de sceptica la inceput si mi-a fost frica, insa am parcurs pasii incet, alaturi de Camelia, care pe parcurs mi-a dat incredere si mi-a aratat ca nimic nu e imposibil. Sa nu exagerez - s-a ocupat de noi ireprosabil, de la cel mai mic detaliu. A fost alaturi de noi tot timpul, cu orice lucru. Cel mai clar exemplu este acesta: mi-am ratat zborul de pe 11 octombrie si am fost nevoita sa cumpar alt bilet care a costat 908 dolari, intre timp i-am dat sms Cameliei daca imi gaseste si ea o oferta si a venit o veste minunata... a reusit sa imi dea biletul meu, cu o penalizare de 140 de dolari pentru „No show", foarte foarte tare. Am economisit 768 de dolari. Asta ca sa va descriu pe scurt ce a insemnat pentru mine American Challange.


In America totul avea aerul „visul american" totul parea din GTA. Am ajuns la locul de munca, am muncit, mi-am facut foarte multi prieteni, am invatat engleza, am invatat sa imi deschid gura si sa leg cuvintele sa iasa o propozitie, lucru care la inceput mi s-a parut dificil desi aveam un nivel de engleza destul de ok. Munca multa, distractie pe masura, bani pe masura, AMAZON.com si multi prieteni. Am vizitat California, m-am plimbat pe plaja unde s-a filmat 2 BARBATI SI JUMATATE, ma intrebam: „Oare care o fi casa ?" . Frumos, totul exact asa cum mi-am imaginat, poate si mai frumos.

Sunt foarte, foarte multe lucruri de povestit, Jacksonul a fost incredibil „Wild West" , de ziua mea mi-a cantat intreg barul, inclusiv formatia, „La multi ani", asta ca sa vedeti cat de deschisi si prietenosi sunt americanii, lucrul nostim e ca eu nu am spus decat unui tip „ Astazi implinesc 21 „ , atat a fost necesar ca el sa inceapa sa cante la multi ani, in gura mare. Restul deja v-am spus, mi-a cantat si m-a felicitat toata lumea.

Ma opresc din povestea mea si va incurajez pe voi sa traiti experienta asta, sa nu stati pe ganduri. Viata mea a luat o intorsatura ciudata, de aceea nu voi mai putea merge anul viitor caci altfel eram printre primii inscrisi. MULTA BAFTA SI DISTRACTIE PLACUTA !


Cristina, vara anului 2015

 

Formular Inscriere Online

Articolul anterior  /  Articolul urmator


Testimoniale