Cosmina, Bucuresti

Data:
sep 11, 2014
Categorie:
Povesti de succes 

Salut,

Numele meu este Cosmina. Am fost participant al programului Work & Travel in 2008, 2010, 2011 si 2013. Pot sa spun fara alte introduceri, ca aceste experiente mi-au schimbat viata.

In 2008 am mers la indemnul mamei mele, care isi dorea sa ii indeplineasca fiicei ei visul de a vedea New Yorkul. Mi-a fost cam greu si am fost un pic sceptica, dar am mers. Din prima secunda, cum am pasit pe taramul American, parca eram in alta lume, si stiam ca nimic nu o sa mai fie la fel.

Am lucrat atunci in Pennsylvania, impreuna cu alte 4 prietene. Era primul job din viata mea, prima data cand imi castigam singura banii. In prima zi de lucru am crezut ca nu voi reusi sa fac tot ce se asteptau managerii, totul parea asa de greu. Cu timpul totul devine frumos, iti faci prieteni, si apoi nu mai conteaza cat de greu sau de usor e lucrul, dupa lucrul vine distractia, timpul petrecut frumos cu prietenii.

In acel an, visul meu de a vizita New York a devenit realitate, la fel si vizita la cascada Niagara. Au fost clipe de vis, clipe de fericire, in care am simtit cu adevarat ca visele devin realitate, conteaza sa crezi in ele. In acelasi an am mai vizitat Philadelphia, Washington DC, Baltimore, Hershey Park. Locurile frumoase plus prieteniile legate aici m-au facut sa ma indragostesc de aceste taramuri si sa imi promit ca voi reveni.

Si m-am tinut de promisiune, in 2010 am revenit....de data asta cu sora mea. Acesta a fost cel mai frumos an, pentru ca am putut impartasi toate bucuriile si amintirile frumoase cu ea. Am lucrat intr-un parc de distractie, Cedar Point Amusement Park, Sandusky, Ohio. Acolo a fost ca intr-o alta lume, departe de realitate, aveam realitatea nostra. Am vizitat din nou New Yorkul, apoi Niagara, si in plus Chicago, Detroit, Cleveland.

In urmatorii ani am revenit tot la Cedar Point. Locul acela era magic. Prieteniile legate acolo sunt prietenii solide, am intalnit oameni speciali, oameni frumosi, pe care nu i-as fi intalnit in nicio alta circumstanta. Chiar daca uneori lucrul pare greu, la sfarsit raman doar amintirile frumoase si locurile vizitate. De fiecare data inceputul a fost greu, dar si mai greu a fost sfarsitul, cand pleci de acolo si iti iei ramas bun de la oamenii care au fost familia ta pentru o vara, cu care ai impartasit bucurii, tristeti, momente frumoase, si nu stii daca ai sa ii mai vezi vreodata.

Pentru mine experienta W&T a fost factor determinant in ceea ce sunt eu astazi. A fost o experienta de viata, care m-a schimbat ca om. Cunosti o alta cultura, interactionezi cu oameni diferiti si trebuie sa te adaptezi la circumstante noi. Astfel am devenit mai puternica, mai sigura pe mine si am realizat ca visele devin realitate. Cel mai greu este sa iti faci curaj sa pleci prima data, apoi totul vine de la sine :)

 
 

Formular Inscriere Online

Articolul urmator


Testimoniale