Alina, Brasov

Data:
nov 7, 2017
Categorie:
Povesti de succes 

Intr-o zi m-am decis sa schimb ceva. Sa ies din rutina zilnica si sa fac ceva ce am vrut mereu! Sa calatoresc si sa cunosc oameni de pretutindeni.Mi-am calcat fricile in picioare si am plecat singura, prin programul Work&Travel in U.S.A.


Ajunsesem in tara tuturor posibilitatilor, de una singura, iar atunci mi-am dat seama ca experienta vietii mele este pe cale sa inceapa. Si asa a fost. Au fost zile cu soare, zile ploioase pline de povesti alaturi de oameni care urmau sa imi devina prieteni, zile pline de dor pentru cei dragi, nopti fara somn din cauza distractiilor si zile pline de munca in care m-am descoperit pe mine asa cum n-am facut-o niciodata.

Ocean City a fost a doua mea casa, pentru trei luni. Washington, Baltimore, Philly si multe alte orase au fost escapade de weekend... iar New York-ul a fost cireasa de pe tort. Cuvintele mele nu ajung pentru a descrie tot ce am trait acolo. I can't wait to go baaaaack!!!!


Poate eu nu te-am convins sa incerci, dar...visele tale, ce zic????


Think outside the box and go!!!


P.S. Le multumesc fetelor de la agentia American Challenge care mi-au raspuns la toate intrebarile, au avut rabdare si m-au salvat din situatii criza...anytime, anywhere(i'm not kidding, it's for real!)

Alina - vara 2017

 

Formular Inscriere Online

Articolul anterior  / 


Testimoniale